Artemisz 1830 OPTIMUS-W-02

Artemisz 1830 OPTIMUS-W-02

89 990 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 3 990 Ft-tól
Személyes átvétel: ingyenes
A termék eladója:
89 990 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

ARTEMISZ® | Kennedy 1830 Irodai fém iratszekrény (OPTIMUS-W-02)

Mi ez?
89 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

ARTEMISZ® | Kennedy 1830 Irodai fém iratszekrény (OPTIMUS-W-02)

Mi ez?
89 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 
 

Artemisz® 1830 Irodai fém iratszekrény (OPTIMUS-W-02)

144 796 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
fegyverszekreny.com

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 89 990 Ft

Termékleírás
Az Artemisz® Irodai Fém Iratszekrény nem csak egy egyszerű tárolóeszköz. Amikor a legjobbat keresed, az Artemisz® az, amire szükséged van. Miért? Mert az Artemisz® márkanév kéz a kézben jár a minőséggel és tartóssággal. A súlyából is látható: az Artemisz® Fém iratszekrény átlagosan 26%-al nehezebb a piacon elérhető hasonló termékekhez képest. De nem csak erről van szó! A kiváló minőségű és vastag acél garantálja, hogy irataid és eszközeid optimálisan védve legyenek. És ha négy ilyen iratszekrényt rendelsz, a szállítási költséget mi álljuk. Az Artemisz® nem csak tárolásra szolgál, hanem a megbízhatóságot és hosszú élettartamot is garantálja. És ami a legfontosabb: Magyarországon kizárólag a SZÉF NAGYKER® forgalmazza ezt a kiváló terméket, amelyből nem csak gyárak, cégek, közületek, hanem magánszemélyek is rendelnek. Válaszd az Artemisz®-t, ha igazán megbízható megoldást szeretnél! Amennyiben négyet rendelsz, most átvállaljuk a 29.950. -Ft -os raklapos szállítás költségeit

Az ARTEMISZ® iratszekrények a magas minőségű 0,7 mm vastagságú acéllemez felhasználásával készülnek, amelyek kiváló strapabíróságot és hosszú élettartamot garantálnak. Ezek az elegáns irodai irattároló lemezszekrények egyaránt praktikusak és esztétikusak, és a mappák számától függően akár 60 mappát is el tudnak tárolni. A kétajtós nagy méretű iratszekrények masszív acéllemez testtel és ajtóval rendelkeznek, amelyek további merevítéssel vannak ellátva, így biztosítva a maximális tartósságot és stabilitást. Az ARTEMISZ iratszekrények két szép színnel kaphatók, amelyek elegánsan illeszkednek bármilyen irodai környezetbe. Az iratszekrények könnyen tisztíthatók és ellenállnak a mindennapi kopásnak és karcoknak, így hosszú ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket. Az ajtók 180 fokban nyithatók, így könnyű hozzáférést biztosítanak a tárolt dokumentumokhoz. A kulcsos iratszekrény zárral ellátva, két darab kulccsal szállítjuk, így biztos lehet benne, hogy az érzékeny dokumentumokat biztonságosan tárolhatja. Az iratszekrények állítható polcokkal rendelkeznek, és opcionálisan további polcok is rendelhetők felár ellenében, így rugalmasan alkalmazkodhat az iratok tárolási igényeihez. Az ARTEMISZ iratszekrények modern és stílusos megjelenésükkel és tartósságukkal kiemelkednek a piacon, és ideális választások azoknak, akik eleganciát és funkcionalitást keresnek irodájukban. Az iratszekrény test kékes-szürke (RAL5008) színben, míg az ajtó tört fehér (RAL9003) színben kapható, ami tovább növeli azok vonzerejét. Az ARTEMISZ iratszekrények a legjobb választások a magyarországi irodai környezetekben. Az ARTEMISZ® Kennedy iratszekrények az alábbi paraméterekkel rendelkeznek:
  • Stílusos irodai irattároló lemezszekrény elegáns kivitelben.
  • Tárolókapacitás: Akár 60 mappa tárolásra alkalmas, mappamérettől függően.
  • Kétajtós, nagy méretű iratszekrény.
  • Masszív acéllemez test és ajtó biztosítja a tartósságot.
  • Ajtótest merevítéssel ellátva, növelve a stabilitást és a tartósságot.
  • Két színnel kapható, műanyag porszórással színezve.
  • Egyszerűen tisztítható és ellenálló felülettel rendelkezik.
  • Az ajtók 180 fokban nyithatók, megerősített ajtókkal.
  • Kulcsos iratszekrény zárral, kettő darab kulccsal szállítva a biztonságos tárolás érdekében.
  • Állítható polcokkal rendelkezik, alapból 3 db polccal, további polcok felárral rendelhetők.
  • Az iratszekrény test kékes-szürke színben (RAL5008), míg az ajtó tört fehér színben (RAL9003) érhető el.
Részletes adatok :
  • Polc állítási lehetőség: 45 mm-ként.
  • Polc oldal vastagsága: 35 mm.
  • Polc belső hossza: 910 mm.
  • Polc terhelhetőség: Maximum 60 kg.
  • Belső magasság: 1720 mm.
  • Lábazat magassága: 115 mm.
Ezek a részletes paraméterek biztosítják, hogy az ARTEMISZ iratszekrények megfeleljenek az irodai tárolási igényeknek, és a tartósság és funkcionalitás mellett stílusos megjelenést is biztosítsanak az irodai környezetben.

Így is ismerheti: 1830 OPTIMUS W 02, 1830OPTIMUSW02, 1830OPTIMUS-W-02, 1830 OPTIMUS-W 02

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.